HARDtrening på Torsdag 26.oktober 2017

27 medlemmer jobbet knallhardt gjennom en variert og innholdsrik HARDtreningsøkt! Etter oppvarming med innslag av styrke ble det løpt et 12 minutters langt intervalldrag. Ingen pauser. Deretter opp på kunstgresset for stasjonstrening med forflytning. Medlemmene gjennomførte 10 av hver øvelse før de raskt og effektiv forflyttet seg til neste stasjon. Deretter en styrkeblokk med øvelser for kjernemuskulaturen, 4 øvelser, 30 sekunder på hver og selvfølgelig flere runder 🙂 Ny runde med stasjoner og nye øvelser, deretter ny blokk for kjernen og da spesielt side muskulatur. Det ble satt punktum finale med en heftig runde » forsvarspiller» der hele gruppen jobbet seg gjennom et kvadrat. Høye kneløft fremover, » forsvarspiller» sidelangs, bakover løp og » forsvarsspiller» sidelangs. Det ble forventet høy intensitet. Det fikk vi og mer til. Det er alltid ekstra gøy å se når medlemmene henter ut det lille ekstra – det de trodde at de kanskje ikke hadde inne – men har allikevel, fordi man trener regelmessig og effektivt sammen med andre utendørs – hele året rundt 🙂

I morgen etter jobb reiser Espen Gjøs, Olav Kjemhus og Tormod Riple til Tyskland for å delta i Frankfurt Maraton 2017. Vi gleder oss på deres vegne og ser frem til å følge dem i 42,2k – og deretter hele veien trygt tilbake til Kongeriket 🙂 Lykke til!

Treningshilsen fra Kine og Einar