DAMEtrening på Lørdag 28. oktober 2017

27 på DAMEtrening er NY rekord!

Dette var den siste av 4 «pilotøkter» for Damer. Hensikten har vært å vurdere grunnlaget for å etablere et treningstilbudet for bare DAMER  – i regi av HIT. Tørt, Sol, 8 grader og lett fønvind!

Soloppgang kl. 8:28. Økta startet en time senere kl. 9:30, og vi la første del av oppvarmingen til Aall-løypa (Rundløpe på 500m) for å møte dagens første solstråler. Og for å få litt god gul høstfølelse. 2 runder, med innlagt retningsendring. Med litt ulik pust & puls løp vi videre til Ø-kunstgressbane for Del 2 av oppvarmingen. På 2 rekker tok vi oss gjennom en serie parvise øvelser mellom et kjegelstrekk. Lett løp tilbake for ny runde + ny øvelse.

Alle ble så plassert på linje med 16 meteren. Det var klart for «styrkeløp»; løp til 6 utplassert kjegler og tilbake til strek. Styrkeøvelser ved kjegler og ved hver vending tilbake på strek. Stigende løpslengde, synkende antall repetisjoner. 16m streken ble også brukt til en serie styrkeøvelser. Mageøvelser mellom omlegging av bane/kjegler.

Det ble kjørt 6 rene løpsrunder a 45 sek. m 15 sek pause – rekk tilbake til «bua/varmestua» innen tiden er ute. Meget god løpsdisiplin, ikke minst disponering av egne krefter/rekkevidde.

Siste styrkdedel var en signaturøvelse fra Kine: «Jane Fonda»! Skinke skinke. Ingen gikk vindskeive hjem med bare èn stram rumpeball. Fordelaktige bakdeler på bestilling! Vi fikk karret oss sammen i midtsirkelen til en fast HIT-avslutning i «sluttet sirkel»- formasjon med kort oppsummering av økta/info og et påfølgende lungebrøl (eller brunstbrøl for èn)! Bilde av DAMElaget – såklart!

Konklusjon: DAMENE tok seg ut i trippel forstand: 1) De tok seg ut, 2) De tok seg ut og 3) De tok seg ut. Som ikke det var nok fikk alle også helt til slutt et tilbud om å ta seg enda mer ut. Om dette skulle fortsette gjennom hele mørketiden vil mange gå en helt NY vår i vente! 😀

Ps. Vi håper DAMEtilbudene falt i smak; du finner dem publisert og beskrevet som et innlegg under selve arrangementet på HIT-siden/Facebook. 47 DAMER har gjort seg fortjent 🙂 Kontakt oss på hitrening@gmail.com om du trenger assistanse!

Treningshilsen fra Kine og Einar