DAMEtrening på Lørdag 4. november 2017

Fortsatt stigning i programmet – NY REKORD med 28 på DAMEtrening!

HITtil har 54 DAMER benyttet seg av treningstilbudet – en sjelden FLOTT samling av DAMER. DRØMMEN om 30 på økta er svært nær å bli VIRKELIGHET. I dag en fin blanding av nye (5) , litt erfarne –  og veteraner. Stallltipset i forkant var Hestesund, og slik ble det. Litt tåke, rå og kald luft, helt perfekt! Vanskelig å kopiere «uterommet» innendørs. Lite av mye, mest HARD Intensiv Trening!

650 m/5 min transport i pratetempo ned til Friområdet hvor alt var klargjort og sikret på forhånd. 2 runder med stasjonstrening – 5 stasjoner. 2 min. arbeidsperioder, sekundering hvert 15 sek. valgfritt bytte mlm 2 styrkeøvelser på stasjon 1-4, 45 sek pause. Alle klar? Fløyte. Kjør!

(1) BRYGGE – Armhevninger + diagonalstrekk h/v.
(2) BENK – Dips + mage/syklling
(3) STRAND – Hopp frem/tilbake + sideveis skøytehopp
(4) TRÆR – Statisk 90 + Knebøy
(5) LØP – 200 m Rundløype m/ innlagt «høy(ere)hastighetssone»

Felles frifartsløp a`2 minutter i rundløypa. DAMElaget foreviges på stranda – GØY :-D. Deretter ventet 650 m/5 min transport i pratetempo tilbake til Nesøya Idrettsanlegg. Sluttet sirkel i midtsirkelen på Øvre-Kunstgressbane. «Lock-in» i ring for felles klokkeroterende knebøy og lungebrøling. Da var klokken 10.30!

Dere er flinke til å disponere under både løp og styrke. Raske i bytter og forflytning. God utførelse, kvalitet før kvantitet. Tåler og våger å sette på litt «strøm» iblant (øke intensitet/innsats). Støtter og benytter dere av hverandre, får drahjelp. Mye blir bedre og oppleves lettere sammen med andre. Vi lar oss imponere og inspirere til mer av det samme.

Kajakkpadlerne fikk noe å tenke på ute på bøljaneblå; det fikk forsåvidt også de 2 karene som ble presset inn i kanossagang mellom damene 🙂 Lekne og blide DAMER, litt alvorlige karer.

Altra tilbyr å sko DAMENE med 50% rabatt på ALT i Nettbutikken tom. mandag 6. november.
Du må registrere deg om du ikke alt har gjort det. Rabattkoden er «hitdamer«. NB! Husk 1 størrelse OPP fra din normalstørrelse!

Hilsen Einar og Espen

Pris kr. 100 for HIT medlemmer og kr. 150 om du IKKE er medlem. DAMEtrening på Lørdag er ÅPEN for ALLE som vil være med oss UT og inn i varmen. Vipps på mobil til #129718 / HARD Intensiv Trening – HIT, eller betal i Nettbank til HIT-konto 6557.05.50947 (Mrk. Ditt navn).