HARDtrening på Torsdag 9. november 2017

Super HARDtrening i kveld med totalt 31 medlemmer i aksjon! Fine treningsforhold med klar luft og stjernehimmel. Variert økt med vekselsvis styrke og løpeblokker. Første del en blanding mellom løp og styrke. Deretter en løpsdel der det var om å gjøre å gi bortimot max i 1 minutt, deretter 30 sek rolig jogg – så på`n igjen. Rett over på 2 blokker med styrke, 8 ulike øvelser der » suomohopp» var kveldens nyhet. Ny runde med 5 x 1 minutters max fart. Avslutter med fokus på kjernemuskulatur og overkropp. For å sikre oss at vi avslutter på topp kjører vi som vanlig ekstra hardt det siste minuttet – et minutt parvis spensthopp – og med det kunne vi nok en gang klappe hverandre på skuldrene, skryte av oss selv og ikke minst kjenne på tilfredshet og treningsglede!