DAMEtrening på Lørdag 11. november 2017

Sol fra skyfri himmel og et partre plussgrader! Alt lå til rette for 24 standhaftige og sterke damer som tok turen til Nesøya med mål om èn time effektiv og funksjonell trening! Og effektivt ble det. Startet som vanlig med en lett jogg i Aall-løypa som også var dagens intervalltrase. Kroppen blir varm, samtidig får man slått av en hyggelig prat med «nabo’n»:) Deretter rolig oppvarmingsstyrke på rekkverket for å få vekket muskulatur. Det er tidlig lørdags morgen og kroppen må få komme i gang. Dagens intervall – 4 x 4 min – er en klassiker, og en av de mest  kjente formene for langintervall. For de som ønsket det var det lagt opp til en «pit-stop» med styrke underveis. Alle damene jobbet hardt og godt, og når denne kjøres igjen om noen uker skal dere se det går enda raskere! Det kan for øvrig ikke understrekes nok at om man løper eller går spiller mindre rolle så lenge kroppen er i bevegelse fremover. Mange brede glis og klapp på skulderen etter de 4 dragene, og det setter vi pris på 🙂 Ingen tid og miste, raskt over på styrke i form av stasjonstrening. 5 ulike stasjoner med et utvalg av øvelser for hele kroppen. Diagonalstrekk for å styrke ryggmuskulatur, suomo-hopp for spenst og styrke i bein, tricepspress for mage og armer, planke med hopp for spenst og styrking av kjernemuskulatur/overkropp, og seteløft for setemuskulatur. 4 repetisjoner per øvelse før forflytning til neste stasjon. Tiden går fort når man har det gøy. Heldigvis rakk vi prikke over i’en – en heftig og saftig runde med spensthopp 🙂 Målet oppnådd.

Takk for oppmøte, og takk innsatsen 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar