DAMEtrening på Lørdag 18. november 2017

21 SOLtilbedere møtte til lørdagsøkt, og DAMElaget økte med +2 treningsvillige DAMER (Helen + Trude; førstnevnte dro med seg sistnevnte) og LAGET teller nå 58 DAMER totalt!

Etter en 10 min. Intro/Oppvarming i det store «SPA-senteret» var det på forhånd klargjort en stor SOL med utgangspunkt i banens midtsirkel. 3 grupper ble fordelt på 3 løpebaner med ulik radius og ulik fartsgrense (40/60 og 80%), 2 løpsretninger, 1 min. løpsdrag og 30 sek. pause. Bytte bane på fløyte, totalt 9 løpsdrag. God sirkulær løpsdynamikk, god læring om belastning/ pust & puls, disponering og fartsjustering. Mantra: (1) Gi evnen tid til å innhente viljen. (2) Når du tåler mer, våger du mer. (3) Den som øver mest, blir best. Med tanker rundt «grensesprengning» opp og ensidig vedtatt var det bare å gjøre klar for STYRKE!

Sola begynte samtidig nå å treffe allerede strålende damer med sine solstråler! 4 saftige styrkebolker (Sete/lår, Mixed, Mage/rygg og Arm/bryst) etter AMRAP-prinsippet. Hver bolk med 3 øvelser a`8 repetisjoner, kontinuerlig i 3 minutter. Kvalitet før kvalitet; fokus på riktig utførelse og unngå «driftsstans». Uvant. Hardt. Krevende. Interiør og Eksteriør. Alle ble fridd fra det etter 16 min. Takk for det, du klarte det. Etter litt ubehag kommer velbehag. Da vil du våge mer!

Opp og stå! Gjør klar for Styrkeløp (EMOM- prinsippet). Løp fra midtlinjen til 16m, ligg ned på rygg – returner til midt, innta planken inntil 1 min er passert på klokka. Så 2 runder til med det samme. Klarte det også. Neste post: Samling rundt midtsirkelen for 1 min spensthopp (hjelp!) , 1 min knebøy og 1 min saksing (hjelp!). Finale; knallhard plankebrobyggingskonkurranse mlm Gruppe 1, 2 og 3! There is no I in TEAM (building). Helt til slutt; Samling i Sluttet Sirkel for gode Julebordtips og Lungebrøling. Deretter dro alle hver til sitt, litt mer rakrygget enn da de kom.

Utendørs HARDtreningshilsen fra Einar & Espen