HARDtrening på Tirsdag 21. november 2017

Solide 30 medlemmer gjorde en real innsats under kveldens HARDtrening! Vi har fått et snev av vinter og et føre der det oppfordres til å ta forbehold. Sko deg  godt med pigger/ brodder, bli kjent med underlaget og være oppmerksom. Ull innerst, hansker og lue er et must, og ikke glem å drikk selv om det er kaldt. Kveldens intervall-løype ble lagt i en sløyfe fra oppstillingsplassen, opp bratthenget til barnehagen, en runde på parkeringsplassen og ned igjen. Med 5 intervalldrag på annenhver 2 og 4 minutter ble det nok å bryne seg på. Deretter gikk ferden ned på godt opplyst og kunstgressbelagt underlagt. Stasjonstrening med 5 ulike øvelser av tung karakter, 35 sek jobbing/ 25 sek pause – 4 runder i samme stasjon før forflytning. Det skal svi, det skal kjennes, og det gjorde det, denne gangen også! 🙂

Takk for super innsats, samhold og treningsglede!

Treningshilsen fra Kine og Einar