DAMEtrening på Lørdag 25. november 2017

20 DAMER (inkl. Einar 🙂 startet lørdagen friskt! Blå himmel, sol og et par minus. Kroppstemperaturen stiger i takt med stemningen. I tillegg til trening gir DAMEtrening på lørdag ekstra rom for hygge og kos, og ikke minst – latter. Vi deler gjerne en god historie eller en spøk mens vi jobber oss gjennom en serie med mageøvelser og » Jane Fonda» for spretten stuss. I forkant av dette ble det gjennomført oppvarming ispedd flere funksjonelle øvelser for å bli varme – ta i bakken, legge seg ned, rulle over osv.. Deretter jobbet damene i par. Mens den ene løp som en gaselle over kunstgresset jobbet partneren med øvelser for overkroppen – push-ups, skulderpress, hoftehev med skulder press. Og selvsagt ikke en økt uten løpeintervall! Dagens var 3 x 3 i 8-tall (eller Infinity). Vi er også glad i sirkler for det gir oss mange muligheter. Prøvde oss derfor på en ny variant som fungerte helt strålende. Det ble jobbet i sirkel med styrke mens 2 damer alltid var i farten rundt sirkelen. Et klapp på skulder så var det din tur til å løpe!

Man konkurrerer til vanlig bare med seg selv på DAMEtreningen, spiller ingen rolle hva naboen gjør annet enn at vi lar oss inspirere og motivere. » Artig læll» … er det avslutningsvis å kjøre i gang en liten lagstafett, for er det noe disse damene har i tillegg til godt humør og treningsiver så er det KONKURRANSE INSTINKT 🙂 I det øyeblikket du har sagt «først over streken» så koker det over av energi og heiarop. Heldigvis ingen dårlige tapere, og seieren går til ALLE!

Takk for at dere vil starte lørdagen sammen med oss, og takk for at dere bidrar til god stemning. Dere oser av energi – og det smitter 😉 I tillegg hyggelig med en gjestevisitt av Anne Mette fra Trondheim, du er velkommen tilbake når som helst 🙂

Nb! Årets LUNGEBRØL?!

Treningshilsen fra Kine og Einar