HARDtrening på Torsdag 30. november 2017

Mange måter man kan forberede seg til julestria! HARDtrening er èn av dem, og kanskje den mest lønnsomme. 24 medlemmer gjorde sitt for at hodet og kropp skal være rustet til høytid!

Snudde litt om på økten i kvelden. Startet der vi som regel avslutter. Styrkeøvelser i kombinasjon med løping, slik damene gjorde på lørdag 🙂 Rett over på 6 styrkeøvelser der en øvelse repeteres 8 ganger i en  arbeidsperiode på ca 4 minutter. Mer eller mindre kontinuerlig jobbing med tøffe øvelser, vekselsvis fokus på bein, overkropp og kjerne. Det avsluttes med 2 x 4 minutters løpeintervall. Og som vanlig ingenting og så på innsatsen 🙂

Nye muligheter for Damene allerede på lørdag 2. desember. HIT desember er på luften og det fristes med Bonus-økter i romjulen 😉

Treningshilsen fra Kine og Espen