DAMEtrening på Lørdag 6. januar 2018

17 startet det nye året der de avsluttet det forrige – damene er i siget! Årets første DAMEtrening ble gjennomført på Hestesund, nok en av Nesøyas perler som er like idyllisk på vinteren som på sommeren. Minusgrader, blå himmel og ikke minst soloppgang, balsam for sjelen og D-vitamin for kroppen. I tillegg; 60 minutter med fysisk aktivitet.  Vi ligger ikke på latsiden selv om det er lørdag. 10 minutters oppvarming, deretter 3 x 4 minutters intervalldrag ilagt a) dips på benk og b) utfall på stranden. Mellom dragene ble det kjørt intensivt sirkeltrening med 3 ulike stasjoner, totalt 6 ulike øvelser for hele kroppen. Inspirert av Mesterens Mester avsluttet vi seansen på Hestesund med 3 minutter statisk knebøy opp perlens mange furutrær. Ingen konkurranse, men allikevel litt 😉 Damene er sterke! Iris og Kristina gikk av med » seieren» og stod hele tiden ut, well done 🙂

Rolig retur til grønt gress på idrettsanlegget – rygg, mage og en snarvisitt av Jane Fonda ble avslutningen på nok en DAMEtrening. Og vil dere ha mer av dette gjør som Charlotte ta med nabo’n (Katrine – klarte seg tipp topp) og sørg for å vær på plass nå som DAMElaget er i siget 😉
Og med Katrine på laget teller DAMElaget nå 62 damer!

Treningshilsen fra Kine og Einar