HARDtrening på Torsdag 11. januar 2018

Godt oppmøte en torsdag med 26 medlemmer som var klar for 60 minutter HARDtrening! En minusgrad, mørk skydekt himmel og snø i luften ga perfekte forhold for kveldens økt. Etter en god oppvarmingsrunde i nabolaget og et par runder i dagens intervallløype ble gruppen delt i 3. En styrkegruppe i midten, en gruppe i indre sirkel hvor det ble løpt med ca. 50-60% innsats såkalt slow track, deretter en gruppe i ytre sirkel – fast track – løpetempo økes opp til ca. 70-80 % innsats. Det ble jobbet i 3 minutter i hver gruppe før man roterte til neste. I » styrkebassenget» ble det utført 4 ulike styrkeøvelser i løpet av arbeidsperiodene. Totalt 3 runder dvs. 3 x 9 minutter med styrke og løping. Avslutningsvis rakk vi også litt ekstra på kjernemuskulaturen og bein. Litt ny vri på økta i kveld som så ut til å falle i smak 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar