DAMEtrening på Lørdag 13. januar 2018

Etter en uke med prøvelser i snøen falt valget på SPA-anlegget i dag. En liten testrunde i sporene etter HIT på Torsdag, før DAMElaget på 13 tok oppvarmingen inn på K-banen!
Totalt 3 løpsdeler og 3 styrkedeler utgjorde et solid hele, fordelt annenhver gang. Løpsdrag 1 og 2 var identiske med 2 min. rolig. 2 min. rask og 2 min. rolig. Drag 2 var satt sammen av 2 x 2 min. rask. Den andre 2 min. raskere enn det første 2 min. ved hjelp av litt «egenkonkurranse».

Mellom de tre løspdragene fant vi plass til 3 styrkedeler i kategorien rumpe/lår og mage/rygg. Den første HIT-økten fri for armhevninger! Det vil nok vare en god stund før det gjentar seg.

Damene har et velutviklet konkurranseinstinkt, eller overlevelsesinstinkt som vi liker å kalle det. Så avslutningsvis delte vi derfor DAMElaget i to like deler – A og B-laget – som skulle kjempe om den etterhvert svært så prestisjetunge «Plankeprisen». Like og like; B-gjengen ble «toppet» i form av en tidligere Verdensmester. Så gikk startskuddet for «the best and longest plankegames ever» – fra 16m til 16m! Halveis ledet B-gjengen med 2 planker, men så stokket det seg litt. A-laget avsluttet 2. halvdel sterkest og vant knepent med en planke uten å sette det strenge plankereglementet for mye på prøve! Som Lagbildet viser (riktignok etter litt Fair Play handshakes); det la ingen demper på stemningen i gruppa; det vanket varme kinn og klemmer.

Egne notater: Katrine var med igjen – kult, uredd! Renate tok seg godt ut, selv etter mye flying og flaksing jorda rundt. Råsterke Kristina og Jacqueline viser vei, Anne E. smygende ikke langt bak. Gina, en maskin på stø kurs mot nye toner & takter. Hjulpet av Hilegunn, Karie Hege og Jorunn (og ellers Anne) på det gode drivet, med snert i avslutningen. Iris, med steget og viljen inne, evnen i emning. May Britt, overraskende styrkesterk. Espen; leken & lett 🙂 Mg+ til alle!

Hjerte, lunger og store muskler fikk det de kom for. Da var det slutt, og vi gikk hver til vårt.

Treningsklemmer fra Einar & Espen