HARDtrening på Torsdag 18. januar 2018

26 medlemmer forlot i kveld idrettsanlegget på Nesøya og tok overfarten til Brønnøya! Der var det perfekte treningsforhold for bakkeintervall, 8 drag, 2 minutt varighet hvert drag, ett minutt aktiv pause til å hente seg litt igjen. Bakken er seig og det kan virke langt til toppen. Tross for dette viser alle svært god innsatsvilje og det er ingen som gir seg før de må. Rolig nedtrappings løp tilbake til  grønt » gress» og » sol og sommer» –  det er en stund til sommeren men stemningen er den samme hele året rundt 🙂 Når man trener effektivt rekker man mye. Avslutter kveldens økt med styrke for overkroppen og øvelser inspirert av 80-tallets trim dronning » Jane Fonda». Skinke skinke.

Damene, som for øvrig var i overtall i kveld, ønskes velkommen til ny DAMEtrening på Lørdag – og resten av gjengen sees igjen til HARDtrening på Tirsdag 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar