DAMEtrening på Lørdag 20. januar 2018

Lørdags morgen, idylliske vinter forhold, 15 damer og en herremann! For en start på dagen – den beste faktisk! For det første er damene ivrige, innsatsen er topp, og for det andre – og det beste – damene er i et utrolig godt  humør, smiler fra øre til øre selv om låra svir og svetten renner. Treningen er individuell men lagånden stor. Vi vil hverandre godt, heier hverandre frem, gjør avtaler kvelden i forveien om å møtes på DAMEtreningen, og vi holder ord 🙂

Etter god runde rolig løp i nærområdet sørget vi for å skjerpe oss til innsats. Med et par runder av høye kneløft, push-ups, spensthopp og roing var vi klare til start. Som på HIT-øktene tidligere i uka delte vi damene opp i 3 grupper; en kjører styrke imens de 2 andre løper enten i » slow track» dvs. rolig løp, eller » fast track » hurtig løp. Gruppene roterte fra innerste sirkel til ytre, til sammen 2 runder. Over på rein styrke, jobbet i 40 – 30 -20 sekunder med samme øvelse. Avsluttet hver styrkeseanse med en statisk øvelse. Rakk heldigvis » parvise spensthopp» som en deilig avslutning – apropos svie 😉 Hildegunn tok med seg Kari som vi håper å se igjen snart. Bra jobbet damer, og kos dere resten av helgen.

Treningshilsen fra Kine og Einar