DAMEtrening på Lørdag 27. januar 2018

15 damer og en herremann dro på seg treningstøyet, luer, votter, og trosset 9 minus denne magiske lørdagsmorgenen! Imens solen stod opp og været skiftet fra lav havdis til strålende sol fra blå himmel gjennomførte damene èn times effektiv og variert treningsøkt. Startet som vanlig med en oppvarmingsrunde i » nabolaget», vise oss frem 🙂 + dips/ push ups på kassene ved klubbhuset. Damene fikk bryne seg på 6 x 1 minutters drag i dagens først løpeintervall, kun 30 sekunder pause. Deretter styrke av den typen det ofte kjøres på HIT, 6 repetisjoner av samme øvelse, kun 10 sekunders pause. 4 ulike øvelser ble gjennomført slik. Ny løpeintervall, 4 x 2 minutters drag med fartsøkning hver 30. sekund. Nå hadde damene virkelig kommet i varmen og det ble ikke sparte på krefter her kan man si. Øke farten underveis i draget er åpenbart en motivasjon for å gi alt de siste 30 sekundene. Ny runde styrke, jobbet i 40 – 30 – 20. Varierte mellom eksplosive ( spensthopp, høye kneløft/ mountain climber) og ordinære styrke øvelser ( knebøy, sit-ups…) Dette blant annet for å holde varmen, noe som sjelden er et problem forøvrig 🙂

Avsluttet lørdagens treningsfest med » planke-drag». Start posisjon planke, på fløytesignal løpe over på tvers av banen, ned i planke og vente på nytt signal. Og hadde ikke vært for at klokken ble 10:30 og timen var gått så hadde vi holdt på enda – for så gøy har vi det på DAMEtrening – at vi nesten ikke vil hjem 🙂

Treningshilsen fra Kine og Espen