DAMEtrening på Lørdag 3. februar 2018

10 møtte opp på denne utrolig flotte formiddagen med sol og 8 minusgrader! DAMElaget løp en runde i Aall-løypa, varmet litt opp med knebøy og armhevninger ved Vendla Bhg. – og løp i skaresnø på friidrettsbanen før de rundet av oppvarmingen med noen knebøy og dips ved «bua».

DAMENE peilet seg så inn på den store kunstgressbanen for (1) Løp i Timeglasset, (2) styrkesirkel 1 m/ innlagt løp, (3) Løp i 8-tallet og (4) styrkesirkel 2 m/ innlagt løp. Overvekt av øvelser for mage/rygg, med innslag av rumpe/lår og overkropp.

Gøyal og uredd avslutning med innbitt LAGkonkurranse (Lag A vs Lag B) i den nå så berømte «Brobyggerkonkurransen». Lag B vant, knepent. På tide. Humøret var uansett på topp hos alle 😀 Kjernen i DAMElaget har vi blitt veldig glade i, og veldig stolte av.

Gleder oss til å gå en «ny vår i vente» med flere av dere. Fine økter med TURmarsj, ROLIG langløp, DAMEtrening og HARDtrening venter.

Lørdagshilsen fra Einar & Espen