HARDtrening på Torsdag 5. april 2018

29 medlemmer har definitivt ikke ligget på latsiden i påsken! Med frisk farge i ansiktet og futt i beina jobbet de seg godt gjennom 4 x 4 minutter løpeintervall, en klassiker vil mange si – den er effektiv. Spesielt når løypa inneholder en lang bakke med jevn stigning. Ikke den bratteste bakken men det kjennes godt allikevel. Vi hadde selvsagt sørget for en god oppvarming i forkant med øvelser langs rekkverket. Opphold og fint treningsvær; stillongs og luer kan nå legges bort. Etter drøye 40 minutter med oppvarming og løp hadde vi 20 minutter igjen til styrke: stasjonstrening 🙂 Først en runde med tøffe øvelser som spensthopp, amerikaner, og statisk knebøy. Push-ups og planke med benopptrekk ble nesten som «hvilepause» å regne mellom tøffe eksplosive og uttømmende øvelser. Nå satser vi på godt oppmøte og god innsats i ukene som kommer med mer lys, sol og varme i vente. Mye å se frem til! Alle husker vel hvordan det er å ta salamander i strandkanten på Hvamodden med solen i ansiktet og bølgeskvulp i bakgrunnen. Vi har Brønnøya, Hestesund, eksotiske Nesøya naturreservat og ikke minst Aall-løypa 🙂 HARDtrening har plass til flere, inviter så blir vi flere. Nye medlemmer skaper ny LAGdynamikk, og det er alltid spennende 😉

Treningshilsen fra Kine og Einar