DAMEtrening på Lørdag 7. april 2018

Endelig strandliv på DAMENE! Lettskyet, plussgrader og 14 damer + 1 herremann. Det ble ikke bare 1 time effektiv funksjonell trening, men også en ekskursjon i » nabolaget»! Oppvarming med lett jogg fra idrettsanlegget retning Hvamodden. Vi tok turen rundt søndre brygge. Starter deretter rett på løpeintervall; 3 – 2 – 1 minutters drag før vi tok turen tilbake til søndre brygge for styrke. Med utsikten over fjorden fikk vi gjort øvelser for hele kroppen over arbeidsperioder på 40 – 30 – 20 sekunder. I strandkanten benyttet vi oss av det litt kuperte terrenget samt et par benker; utfall, dips, og løpedrag i lett stigning. Deretter lett jogg tilbake til idrettsanlegget for lørdagens DAMEbrøl og LAGbilde 🙂 Minner om at DAMEtrening er for ALLE uansett fysisk form 🙂 Lurer du på om du tørr å bli med? Da er det ikke noe å lure på lengre; BLIME DAMElaget ut i det fri. Vi garanterer god stemning og ekte treningsglede 🙂

Treningshilsen fra Kine og Espen