HARDtrening på Tirsdag 10. april 2018

31 deltakere fikk prøvesmake Aall-løypa! Snøen ligger fortsatt i deler av Aall-løypa, men imponenerende dugnadsinnsats av Einar med god hjelper, har gjort at forholdene lå til rette for en prøvesmak. Og det satt deltakerene pris på.

Etter en god oppvarming startet vi med en runde uttømmende styrke, og her tok vi i bruk rekkverket for å trene triceps med dips, sammen med push-ups og roing. Deretter var det 6 x 3 minutter intervall med to harde kneiker. Den første gikk opp til parkeringsplassen og den andre var første bakke i Aall-løypa.

Styrke ble kjørt etter AMRAP med tre øvelser pr sett med 8 repetisjoner med 2,5 minutters arbeidsinnsats. Og med det fikk vi trent rygghev, diagonalstrekk, ryggcrawl, spensthopp, utfall, squat, push-ups, amerikaner, planke med tap, russian twis, roing, sit-ups, legghopp, utfall og knebøy.

Fantastisk hyggelig at Gina velger å feire bursdagen sin med oss, og det markerte vi med bursdagssang i sluttet sirkel og et ekstra stort brøl.

Takk for innsatsen.

Treningshilsen fra Espen og Einar