HARDtrening på Tirsdag 17. april 2018

28 medlemmer deltok på sesongåpningen av Aall-løypen. Mange har savnet Aall-løypen, og glemt var alt slitet og de tøffe øktene vi har hatt der. Men med 8 x 2 minutters intervall ble det mer enn nok tid til å få smaken på løypa. Enkelte ting i livet koster langt mer enn det smaker. For Aall-løypen er det ikke slik. Løpyen koster krefter, men smaker da også svært godt.

Etter løp ble det styrke på friidrettsanlegget. Det ble kjørt uttømmende styrke, 6 x 20 sekunders arbeid pr øvelse, og øvelsesutvalget besto av utfall (med og uten hopp), push-ups (brede og smale), mage (roing og sit-ups), hopp (skøyptehopp og squat med hopp), planke (tapping og med løft av en fot), spensthopp og sideplanke.

Flotte treningsforhold og herlig innsats.

Treningshilsen fra Espen og Einar