HARDtrening på Torsdag 19. april 2018

Endelig! Våren har » satt seg» og 20 medlemmer kunne bevege seg rundt i snøfrie omgivelser! Sol fra skyfri himmel med en lett bris som fortsatt gjør at det kan være lurt med hansker. Typisk type 2 økt i kveld. Først 2 runder rolig oppvarming i Aall’n. Deretter 5 intervalldrag med annenhver 2 og 4 minutters varighet, 3 x 2’ere og 2 x 4’ere med 1 minutts pause for å samle krefter og hente seg inn slik at max innsats kan ytes. Neste var styrke på basketballbanen. 6 repetisjoner av samme øvelse kun med korte pauser. Mye på overkropp i dag 🙂 Avsluttet med en real runde mage/kjernemuskulatur. Som vanlig mange blide ansikter etter endt økt 🙂 Hyggelig å ha Kristin og Hilde tilbake på Laget!

Lykke til med Sentrumsløpet og Skarverennet for de som skal delta på det til helgen!

Treningshilsen fra Kine og Einar