HARDtrening på Torsdag 26. april 2018

Let`s HIT the BEACH!

22 HARDhauser stilte opp for Laget til sesongåpning av Hvamodden! Mange kjente fortsatt på stølhet fra HIT på Tirsdag med Fantomet 35.40 i ledelsen. Vel vitende om at tirsdag 1. mai utgår som HIT-økt la vi opp et program med ekstra god holdbarhet. Alt du har å gjøre nå er å spe på med 1-2 rolig langkjøringsøkter før HARDtrening på Torsdag 3. mai (Økt nr. 780). Hold maskineriet i gang!

Litt vind i luggen, men ellers flotte forhold i Friområdet. Oppvarmingen gikk innom det «Gule Huset» og rundt odden før vi tok 2 «bli kjent» runder i rundløypen for dagens første Løpsdel: 6 min. i 50-70% fart. Variert underlagt med sand, snø, gress og grus. Løpsdel 1 var en klargjøring til Løpsdel 2: 6 x 45 sek. m 20 sek. pause i 70-90% fart. 4 flagg markerte vendereis/returpunkt. Så gjentok begge deler seg 1 gang til. Like greit å ikke vite alt før økta starter kl. 19.30.

Etter 12 min. oppvarming i 30-50%, 12 min. i 50-70% og 12 min i 70-90% var tiden kommet for STYRKE: 3 stasjoner med 2 runder a` 2 øvelser. Harehopp + Klokkehopp på stranda, Dips + Push-up på/ved benken og Rygghev + Diagonalstrekk h/v på strand/gress. Laget tok avskjed med H-odden gjennom et 2 min. bakkeløp t/r tuja og gressletta.

Retur Idrettsanlegget for Sluttet Sirkel og et mektig lungebrøl – 2 min. på overtid!

HIT-hilsen fra Einar & Espen