DAMEtrening på Lørdag 5. mai 2018

18 + 1 ( Arya) deltok på dagens DAMEtrening! Arya, Marits vakre firbente venninne, passet på at alle damene gjorde som de ble bedt om og ikke sluntret unna. På den solfylte lørdagen tok vi turen ned til Hestesund, nok en av Nesøyas små perler. Her har vi strand, gress, benker, trær, og et passe kupert terreng. Et ypperlig sted for trening. Totalt 6 løpedrag i dag som varierte på varighet. Korteste draget på 2 minutter og det lengste på 4, imellom ble det kjørt 3 minutters drag. På alle dragene bortsett fra 2 minuttene ble det utført utfall på stranden og annenhver gang push-ups og dips på benkene. Deretter ren styrkeblokk men øvelser for hele kroppen. Avsluttet med 1 minutts statisk knebøy inntil trærne og 1 minutts planke før vi i tradisjons tro samlet damene til DAMElagbilde på stranden. Rolig løp tilbake til anlegget der vi rakk å få med oss litt for magemusklene før alle kunne klappe hverandre på skuldrene og takke hverandre for innsatsen 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar