HARDtrening på Tirsdag 8. mai 2018

24 deltakere gjorde et godt stykke hardt arbeid i en Aall-løypa pyntet med norske flagg! Flaggene (svar på quiz: 4) var hentet frem i anledning Norges frigjørings- og veterandag. Kveldens program besto av oppvarming i en nypreppet løype, før vi kjørte noen runder med dips på gjerdet. Deretter pyramideintervall av den lange sorten, 4-5-6-5-4 minutters drag med 1 minutt pause. Avslutningsvis ble det styrke på friidrettsbanen. 3 runder a 4 minutter med øvelsene dynamisk planke, situps, push up, diagonalstrekker, utfall på stedet, amerikaner, push-up smal, mage med løft rompe, skøytehopp, russian twist, ryggcrawl og push-up med rotasjon.

Kristina hadde med seg Elin, og hun klarte seg utmerket. Takk for god innsats! Vi minner om at det ikke er trening 10. mai pga. Kr. himmelfartsdag. Neste økt: HARDtrening på Tirsdag 15. mai.

Treningshilsen fra Espen og Einar