DAMEtrening på Lørdag 12. mai 2018

24 stilte opp for DAMElaget på Lørdag! Laget var toppet med Synnøve (x2), Marianne og Elisabeth i rekkene, som bringer DAMElaget opp i 69 totalt. Varmt i været, lett overskyet.

En «mental» test i dag ved at vi valgte å forhåndsbeskrive økta. Det skjer ytterst sjelden, og blir gjort for å se hvordan det kan påvirke økta og dynamikken. Vi fikk effekten vi ønsket oss.

Etter èn runde i Aall-løypa løp vi rolig videre til Hvamodden og èn oppvarmingsrunde i dagens rundløype som inneholdt en motbakke (Mariabakken) og et hurtigfelt (under Kastanjene) med valgfri lengde for fartsøkning markerte med flagg. DAMElaget løp disponert og disiplinert 2-4-2-4-2 minutters drag med 30s/45s p – retningsendring på de to siste dragene. Pust & puls, solid kondisjonering – og etterhvert mestringsfølelse for alle.

Med løpsdelen unnagjort  ventet 4 styrkestasjoner a`2 øvelser : Benk (dips og push-ups), Strand (Bjørnekrabbing og trillebår), Gress (håndballkeeper`n og Knebøy m lite hopp) og Bakke (løp opp/ned x 2). Arbeidsinnsats på 30 sek med 15 sek hvile.

Retur til Idrettsanlegget i rolig pratefart. God lyd 🙂 Vel fremme ventet dagens avslutning: Magestyrkesirkel. En løper rundt sirkelen, og ved hver veksling byttet vi mageøvelse (SaX v, sideplanke h, sideplanke v og SaX h). Dette pågikk i nøyaktig 7 minutter, og da viste klokken eksakt 10.30.

Uredde, vågale damer med tæl! Den som øver blir bedre. Nytelse etter ytelse. Du blir tryggere på egen kapasitet og tålevne. Fort gjort at en faller for fristelsen om mer av det samme. Det blir også langt lettere å velge å gå TURmarsjer med litt «fynd & klem». Livet skal leves.

Laget tok dagens bilde, brølte og dro fornøyde hjem. Var du der ikke så gikk du glipp av det.

Hilsen Einar og Kine