Presse og sponsorer

Presse/media
Aktuelt å gjøre nyhetssak på:

HIT søker turglade journalister/bloggere/fotografer som selv blir en del av saken ved å delta på hele eller deler av marsjen! Det krever forberedelse og planlegging, så  bestem deg/dere i tide. Laget foretrekker egenerfarte bilder og beskrivelser som kan inspirere og bevege folk flest.

Sponsor/samarbeid
Aktuelt å sponse marsjdeltakere lokalt i ditt distrikt med:

  • Mat/drikke – Sunne/gode ernæringsvalg før, under og etter turmarsjen/gåing.
  • Utstyr/bekledning – Relatert til turmarsj/gåing i lavlandet på sommerhalvåret*.

HIT søker samarbeidspartnere som ser merverdier i å utstyre en hard kjerne av menn/kvinner med bredt nettverk, aktive på sosiale media  og geografisk plassert i det som for mange er Norges viktigste og største markedsområde for idretts- og friluftsaktiviteter.

*Utstyrs- og bekledningsbehov relatert til turmarsj/gåing i lavlandet på sommerhalvåret kan være 2-3 ltr drikkesekk, turstøvler, mengdeløpssko/terrengsåle, sokker, bukser, undertøy, kompresjonstøy, T-trøyer/skjorte, jakke, GPS-klokke, caps/solbriller, førsthjelp/aid og annet nødvendig/aktuelt turmarsjutstyr.

For Lagets helårlige utendørsaktiviteter tilkommer evt. ytterligere ønsker/behov.

Kontakt oss på hitrening@gmail.no

Takk for at du deler dette innlegget med rette vedkommende/dem det gjelder.

Mvh styret i HIT