HARDtrening på Tirsdag 15. mai 2018

14 medlemmer løp ti to-minutters drag under naturreservatets naturlige parasoll. 15. mai var en svært varm kveld, og enkelte av de faste deltakerne hadde nok prioritert bading, 17. mai forberedelser eller en utepils eller to. De gikk i så fall glipp av ti gode to-minutters drag med 45 sekunders pause. Økta ble kjørt i naturreservatet, hvor det tette løvet hadde en deilig svalende effekt. Myk løpsvennlig skogssti, og stillhet.

Vel tilbake på idrettsanlegget ble det AMRAP styrke. Rygg, lår og setemuskulatur, mage, bryst, litt mer rygg og til slutt push-ups 4 x 10 sekunder.

Neste økt blir tirsdag 22. mai. Vi gjør oppmerksom på at Nesøya Idrettslag har et arrangement i samarbeid med Vålerenga, og det forventes mye folk på anlegget. Alternativ benyttt parkering til Bhg. eller den store parkering i Søndre vei (om den er ferdig klargjort/asfaltert innen den tid).

Takk for innsatsen, og husk å sjekke deg for flått.

Treningshilsen fra Espen og Einar