DAMEtrening på Lørdag 26. mai 2018

14 stilte opp for DAMElaget på Lørdag! Laget var toppet med Kjersti og Mildrid i rekkene, som bringer DAMElaget opp i 71 totalt. Svært varmt i været, blå himmel og stekende sol. Suverent!

I dag var opplegget noe annerledes enn vanlig, vi tok en «NMT-variant». DAMElaget fant veien til Hestesund i rolig langløpsfart. Der ble Damene servert Dips og Push-Ups, før Anne satte opp traseèn for 4 minutter «friløp», men med selvpålagt fartsøkning på stranden. Pust & puls kom opp. Ferdig med Hestesund, neste stopp Hvamodden. En liten ekstrasløyfe i «Mariabakken» før vi fant litt skygge for Dynamisk Planke og Benopptrekk. Annetine var dagens Demo-utøver og viste god utførelse også her. Tungt, men nødvendig. Mange muskler i arbeid. Ferdig med stranda på Hvamodden. Neste stopp, det «Gule Huset» for rumpe/lår. Brutale knebøy med tåhev enkeltvis, og parvise «Bøybrekk». Om en annen. Gøy på landet, men glad når det tok slutt. Ferdig med det Gule, neste stopp Brygga. Styrte Rygghev og Halveis opp/ned Push-ups øvelser. Vi holder spenningen oppe, bokstavelig talt. Nok sjøutsikt, neste stopp Kolleveien via stranden og Badehusene i Vestre vei. Pust og pulstopp opp «Bratta» til Nesøyas høyeste punkt. Tøft å gå friskt i bratt motbakke, for da går det – bratt oppover. På toppen kjente vi litt på den følelsen, tittet såvidt ut mot havet før Laget gikk løs på 100 meter utfall. Nok utfall. Ned fra kollen – fortsatt i rolig langløpsfart – og videre over nylagt asfalt i Søndre vei med stø kurs for Øvre Kunstgressbane og «Mage-Bonanza». 4 øvelser, bytte ved veksling av sirkelløpere. Det ble hardt på en annen måte, variasjon er viktig. Nå gjør vi klar for TURmarsj på Krokskogen fra i morgen tidlig, for noen en god oppladning inn mot DAMEturmarsj 2018 som går neste søndag 3. juni. Vi går for gull og grønne skoger! Takk til en fantastisk flott og fargerik gjeng av blide og modige personligheter!

Hilsen Turklar Einar