HARDtrening på Torsdag 7. juni 2018

19 medlemmer fikk brynt seg på en variert økt i sommervarmen! Som vanlig en god oppvarmingsrunde innom Aall-løypa og i nærområdet. Som på tirsdag ble det kjørt 15 x 45 sekunders løpedrag, totalt 30 for de som har deltatt på begge øktene denne uken. Deretter stasjonstrening med 3 stasjoner ilagt en løpestasjon. Totalt 4 minutter på hver stasjon. To styrkestasjoner med totalt 4 øvelser i hver stasjon. I kveld var det valgfritt om man ville kjøre igjennom alle stasjonene eller om man ville holde seg til styrke eller bare løping. Hovedvekten ble på styrke. Avsluttet med ca. 7 min. med ulike variasjoner av øvelser for mage og rygg – og en punktum finale med 1 minutt spensthopp. Godt jobba, hele uka!

Jon tilbake, Gunnstein og Elin på økt nr 2. Bra!

Treningshilsen fra Kine og Einar