DAMEtrening på Lørdag 9. juni 2018

8 stilte opp for Laget og DAMEtrening på Lørdag! Oppvarming i nypreparerte Aall-løypa. Gå-Løp-Gå-Løp 1 runde – på tid. Forbedring på samtlige fra 1 . til 2. runde av både Gå og løp. Fikk et forhold til tidsdifferansen mellom rask gange og løp i 500 m kupert rundløype. Leggøvelse på fortauskanten før strykesekvens i Vendla Barnehage. Dips, step-up, hopp og push-ups i flere omganger. Transport ned til Banen for sideveis, baklengs og forlengs løp i sirkel. Styrkesirkel med løp, veksling mlm saksing v/h, push ups b/s og rygghev/diagonalstrekk h/v. Avslutning med 3 min plankejag. LAGbilde og oppsummering i Sluttet Sirkel. Brøl! Ny mulighet neste lørdag! Flere nye par sko ble observert i dag, det er bra. Riktig valg av sko er viktig, vær nysgjerrig.

Takk til Kristina, Ulrika, Gina, Jacqueline, Monica, Kari Hege og Charlotte som våger mye!

Lørdagshilsen fra Einar