HARDtrening på Tirsdag 12. juni 2018

Bunnsolide 25 kvinner og menn på kveldens økt! Økten var noe for enhver smak med både korte og noen lengre løpedrag. Det korteste på 2 minutter og det lengste på 8 minutter, innimellom der 4 minutters drag som ble løpt motsatt vei. Noen valgte å justere fart opp på de korte dragene og jevnt løpetempo på de lengste. Andre holdt et jevnt tempo gjennom alle intervallene. Komprimert styrkeblokk med arbeidsperioder på 40 – 30 – og 20 sekunder, korte pauser på max 15 sekunder. Vi rakk totalt 4 øvelser, primært for kjernemuskulatur, før vi avsluttet med en 3 minutters planke som mange med glans 🙂 Takk for topp innsats og velkommen til Reidun som gjennomførte sin første HIT økt i kveld; godt jobbet og vi håper å se deg på oppstilling igjen 🙂 Bade-gjengen var selvsagt også på plass etter økten i kveld. Det rapporteres om meget god temp i sjøen 😉

Torsdag venter en SPESIALøkt med Øyvind «Norseman» Buer – vel verdt å få med seg!

Treningshilsen Kine og Einar