HARDtrening på Torsdag 14. juni 2018

16 stilte opp for Laget og SPESIALøkt med Øyvind «Norseman» Buer i litt over snittet friskt vær!  Ingenting ser ut til å stoppe den HARDE kjernen. Våghalsene visste de hadde en krevende økt i vente, forhåndsvarsel var sendt ut. Etter 10 min. intro & demo av øvelser (nb. knebøy!) bar det direkte i gang med 12 styrkeøvelser og løp kontinuerlig i 50 minutter. Utfordringen besto i å bygge trinnvise styrkepyramider fra 1 og opp til 12 øvelser – og ned igjen til 1, avbrutt av hurtigløp. Ny og uvant sammensetning fra «innovatøren» Øyvind! Men allikevel med gjenbruk og flerbruk av kjente øvelser. Bratt læringskruve på gjennomføringen, alle lærte mye – og med tanken på mindre luftmotstand frister det med snarlig «revansje». Mer tempo i utførelsen med mindre «hang-time», raskere omstilling mellom øvelsene – og enda mer hurtighet på løp. Laget er stolt av at så mange våger så mye. Vi hjelper hverandre til å klare mer og samtidig heve kvaliteten. Vel blåst – takk for innsatsen fra hver og én. God sovemedisin.

Husk DAMEtrening på Lørdag fra kl. 9.30-10.30!
Gjennomføring av TURmarsj på Søndag blir avklart innen fredag kl. 12 (ref. værforbehold).

Spesialhilsen fra Øyvind og Einar