DAMEtrening på Lørdag 16. juni 2018

16 stilte opp for Laget og DAMEtrening på Lørdag! 2 nye fjes – Hilde M. og Line S. – klarte seg godt over Aalls forventning. Håper begge finner veien tilbake HIT 🙂 Lett oppvarming, så 12 minutter med friløp i Aall-løypa (500 meter) – liksom frivillig Cooper-Test. Hvor langt kommer du? Ingen angst å spore. Tonje kom så langt at hun nesten måtte ta bussen hjem. Det som var flott å se er hvor djevelsk dyktige disse damen er til å legge lista for seg selv, og hvor flinke der er – og har blitt – til å disponere de kreftene de har. Alle! Her kan Landet og befolkningen lære mye. Med et så stort og sterkt DAMElag er det nesten ikke til å unngå at man blir litt både revet & drevet med av de andre – og det er som alle vet mye av meningen med LAgarbeid. DAMElaget driver hverandre fremover med mye skyvekraft – og en god dose urkraft! Høy LAGmoral. Skyvkraften kommer mye ut av setet (rumpa), bakside lår – og buken. I dag var det Lagets dårlige skjulte agenda å skulle gjøre sterke damer enda sterkere i skyvet, samt få med ryggen. Så, etter å ha løpt jevnt og godt fra oss i en kupert og variert skogsløype tok vi turen til SPA-senteret og eviggrønt underlag. Stasjonstrening med 3 stasjoner a`2 øvelser. 30 sek innsatsperiode per øvelse, 2 runder før stasjonsbytte. Meget god utførelse på øvelsene, alle typiske feil av betydning er tilnærmet eliminert. Gledelig. Med løp og styrke i kroppen bar det videre ut til midtsirkelen for kombinasjonen av ja takk begge deler: En løper, resten gjør 4 styrkeøvelser! Bytter øvelse ved hver veksling av løper helt til sirkelen er sluttet. Avbrekk med skinke skinke, og vi kan konstantere av smaken fortsatt er som baken. Avslutningsvis tilbake til kombi løp/styrke, men med 4 «nye» øvelser fra tidligere stasjonstrening (akkumuleringseffekt av utvalgte øvelser). Lungebrøling i Sluttet Sirkel! VM i fotball er sparket i gang, så da passet det ekstra bra med et fargerikt LAGbilde av DAMElaget på Lørdag. Etter økta tok flere av Damene turen ned til Hvamodden for et forfriskende bad. HERLIG! Var du der ikke gikk du selvsagt glipp av det. Ny mulighet byr seg allerede neste Lørdag 🙂 Heng med, heng på – BLIME!

DAMEtreningshilsen fra Einar