HARDtrening på Torsdag 21. juni 2018

Det var 16 hardhauser som feiret økt #800 med 4 x 8 minutters drag i en velstelt Aall-løype! Etter en styrketung økt på sist torsdag og tirsdag var det på plass med en Type 1 økt, det vil si overvekt på løping. Dog en del tunge bein og såre stusser men ingenting passer bedre da en å få løpt ut litt grums» 🙂 Aall-løypa med sitt kuperte terreng passer godt til lange løpedrag, og vi endret retning  ved annethvert drag. Været skiftet mellom lett yr og lett bris. Mens vi avsluttet økten med øvelser for «kjernen» kom solen frem bak skyene og vi kunne nok en gang si oss fornøyd med en fartsfylt og energisk økt 🙂

Husk DAMEtrening på Lørdag i regi av Kine og en kar som begynner på E 😉 Og på søndag er det TURmarsj på 21K/6 timer som dere ikke bør gå glipp av, med Mørkgonga og Gyrihaugen 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar