HARDtrening på Tirsdag 26. juni 2018

De 26 gjorde en imponerende innsats på sommerens nest siste HARDtrenings økt! Etter en god oppvarming med 2 runder i Aall-løypa og vekselsvis dips og push up ved rekkeverket ble det for tredje gang på kort tid kjørt nok en » Cooper-Test». Dette innebærer 12 minutter kontinuerlig løping. Medlemmene har blitt utfordret til å sette seg som mål  å komme seg lengre i løypa for hver «Cooper-Test». Det er klart dagsformen skal klaffe for å sette «ny» personlig rekord, men som vanlig er det innsatsen som teller – rekord eller ei. Fra langintervall til kortintervall. Etter høyt tempo og innsats over snittet gikk turen ned til basketballbanen/ gressplenen der 12 x 45 sek. intervall stod for tur.  Ut av og inn i boksen i løpet av 45 sekunder. Dette har vi gjort mange ganger før, og selv om 45 sek. drag i utgangspunktet ikke høres spesielt tungt ut byr virkeligheten på noe annet så lenge man gjør mange nok 🙂 I dag var 12 akkurat passe for vi skulle også rekke å få med oss en saftig porsjon styrke der mage og rygg fikk gjennomgå før vi avsluttet på topp med annenhver spent hopp og amerikaner 🙂

Siste sjanse før fri og ferietid nå på torsdag, vi sees!

Treningshilsen fra Kine og Einar