HARDtrening på Torsdag 28. juni 2018

16 godt over landsgjennomsnittet trente individer stilte opp for Laget og HARDtrening på Torsdag under ledelse av Einar Aall (HI) og Kine Storholt (HJI)!

2 oppvarmingsrunder i Aall-løypa med retningsendring. 4 min firkantløp x 2 på Banen med innlagt sideveis- og baklengsløping på kortsider og stigningsløp på langsidene. Stykedel med med veksling mlm 2 styrkeøvelser i 2 min. x 2. Så ny løpsdel med 2 x 4 min. i 8-tall, retningsendring. Plankebyggingskonkurranse fra 16m til 16m, planke og sideveis bevegelse. Styrkeløpssirkel, bytte mlm 3 øvelser ved hver veksling av ringløper. Knebøy og tåhev sist 2 min før Sluttet Sirkel. Lungebrøl og kort Info. Da var det over, og økta var helt slutt. Alle dro videre.

Men om økta er slutt, så er det ikke riktig over for Laget enda. Få med deg halvårets siste økt på halvårets siste dag: DAMEtrening på Lørdag fra kl. 9.30-10.30 under ledelse av Einar Aall. Vil du være med å løpe opp TURmarsjtraseen for søndag 5. august til Asdøljuvet i morgen fra kl. 9? Ta kontakt med oss i kveld.

Takk for et fantastisk treningshalvår! HIT tar aktiv pause i juli, men er raskt tilbake med HARDtrening på Torsdag 2. august. Ha en velfortjent fri og ferietid! Hold deg i gang til vi øktes igjen.

HIT-hilsen fra Einar & Kine