TURmarsj på Søndag 5. august 2018

24 stilte opp for Laget og TURmarsj på Søndag!

Alt ville oss vel denne dagen. Perfekt turvær og forhold for vandring i spektakulære Asdøljuvet, Vestmarkas svar på Grand Canyon. Dit tok vi oss ved å gå fra Nesøya Idrettsanlegg med avgang kl. 0900. Derfra gikk vi ut og av øya, bort i bakkant av Ikea og ned Billingstadsletta til det gamle Varner-bygget. Så rakt inn i Kjærlighetsstien langsetter Åstadryggen, opp til Åstaddammen og stien herfra til Skaugumåsen og NaKuHel ved Sem hvor Thorhild gikk på toget. Marsj videre langsetter Semvannet til Berger Gård og stien retning Hagahogget og Bergsåsen. Lettbeint opp på takterrassen til Asker Kommune 459 moh. for litt utsyn og klarsyn. Ned i bakkant av åsen til Lille Sandungen for rastpause. Videre langs Store Sandungen (hvorfra Jan F. like godt langløp tilbake til Nesøya) bort til og inn stien over Storemyr til Myggheim. Rett høyre og ned bakkene til Asdøltjern for bade og hvilepause, vannet som mater Asdøljuvet. Ville vesten juving ned til Asdøl. Drammen Taxi MaxiTaxi besørget hjemtransport tilbake til Nesøya. Ingen uhell eller skader av betydning. Tross spekkhoggerender, farlige firfirsler, hormonelle hoggormer, giftige frosker, bitende bier, brekende sauer og mannvonde kviger gikk det tålelig bra – på alle måter. Takk for turen, den var bra.

Nå er det En HARD Dagsmarsj søndag 19. august som gjelder. Det går så langt og så lenge det går. Deretter går det litt til. Så er det over. Meld deg på, ellers blir du ikke med. Best å BLIME.

Hilsen Einar