HARDtrening på Tirsdag 7. august 2018

30 medlemmer løp 10 gode 2 minuttersdrag i Aall-løypa! Som vanlig var det en nypreppet løype som møtte deltakerne, etter at Einar hadde pyntet og ryddet med rive. Forholdene lå med andre ord til rette for HARD trening. Intervalløkten var tøff, men det er viktig å ta med seg at det er flere måter å gjennomføre den på. Eksempelvis kan man veksle mellom harde og lette drag, kjøre progressivt og med økende fart eller løpe alle drag med lik fart.

Etter løp kom regnet. Etterlengtet og svalende for varme kropper. AMRAP styrke ble kjørt på kunstgressbanen, og hver bolk besto av 3 øvelser med 8 repetisjoner. Først ble det 3 minutter med rygg, deretter 2 minutter med bein, overkropp og mage, før vi tok en ny 3 minutter med rygg. Som avslutning rakk vi 3 x 10 sekunder push-ups.

Supert med 30 på økt. Dette skaper god dynamikk og stemning.

Treningshilsen fra Espen og Einar