DAMEtrening på Lørdag 11. august 2018

7 sterke damer og 1 herre stilte opp for Laget og HARDtrening kl. 0930 lørdag morgen! 4 av disse damene stiller til start på Dagsmarsjen søndag 19. august. Viljesterke, med et godt grunnlag. Etter oppvarmingsrunder i en preppet Aall-løypa løp vi ned til Øvre Kunstgressbane for 2 x 4 min. i en rektangulær løpstrasé som inneholdt en pådragssone fulgt av en fartssone, en baklengsløpssone og sideveisløpsoner. Høyt nivå på damene! Svært god innsats, utførelse og disponering. Neste øvelse var samlet løp ut fra mållinjen til vendepunkt 1, 2 og 3, med styrkeøvelser ved vendinger og 2 x 2 min innsatsperiode. Så var det tid for fremoverrettet hopp kombinert med bakoverrettet hopp, reversmuskelatur fra basislinje, nok en gang 2 gjennomføringer på 1 min. Bytte av øvelser, ny runder med totalt 2 min. innsats. Avsluttet med parøvelse med 1 aktiv på basislinjen med styrke mens makker løper ut til vendepunkt for styrkeøvelse ved vending og retur for veksling. 2 min. x 2 innsatsperiode. Da var mye gjort.

En HARD Dagsmarsj på søndag!

DAMEtreningshilsen fra Einar