HARDtrening på Torsdag 16. august 2018

25 sprudlende og sporty medlemmer på HARDtrening i kveld! Litt trolsk stemning under økten med mørk himmel, kraftige vindkast, men allikevel  godt og varmt. Som vanlig startes økten med 10-15 minutter oppvarming med lett jogg i nærområdet. Medlemmene begynner å bli godt kjent, noen har trent sammen fast hver tirsdag og torsdag i flere år (!). Praten går lett og stemning er som vanlig alltid på topp. Etter oppvarming ble kveldens intervall økt presentert: 3 x 6 minutters løping ilagt 3 sekvenser med dynamisk styrke. Skøytehopp på grus ved ballbingen, og 2 x » forsvarspiller» på gresset. Mellom hvert løpedrag samling i ballbingen for 5 minutter kontinuerlig jobbing gjennom flere øvelser for mage og rygg, den såkalt » kjernen». Vi rakk totalt 3 x 5 minutter og fikk i tillegg avslutning med 3 minutters » friløp» i kveldens løype, dvs. ingen øvelser. Sluttet sirkel i ballbingen. Topp innsats! 🙂 Hyggelig å ha Bjørn tilbake i rekkene.
Ps. Gratulerer med nye Altra-sko Helene 🙂

Nå er det søndag og En HARD Dagsmarsj 2018 som gjelder. Lykke til!

Treningshilsen fra Kine og Einar