HARDtrening på Torsdag 23. august 2018

24 deltakere fikk oppleve Aall-løypa uten sjefen sjøl tilstede med oppmuntrende rop. Med andre ord en svært sjelden affære. Men Kine var på plass og det er jo ingen dårlig erstatning. Kvelden startet med lett oppvarming etterfulgt av 7 x 3 minutters intervall. Noen kjente at en turmarsj på 55 km fortsatt satt i beina, men alle gjennomførte med stil. God stil.

Som vanlig ble det styrke etter løp. Først fire bolker med AMRAP med to og tre minutters arbeidsinnsats. Gjennom dette fikk vi kjørt rygghev, diagonalstrekk, ryggcrawl, spensthopp, skrå utfall, mountain climber, push-ups, planke med tapping, squats med hopp, russian twist, skrå sit-ups og roing. Men vi gir oss aldri før det har gått en time, og dermed rakk vi tre runder med uttømmende styrke med øvelsene push-ups, planke og skøytehopp (favorittøvelsen i familien Storholt).

Takk for herlig innsats og vel møtt til ny økt på tirsdag.

Treningshilsen fra Espen og Kine