Hvorfor HIT? Hvorfor ikke!

Vi gjør det ikke for å vinne OL, VM, EM, NM eller KM. Eller barneskirenn. Vi gjør det fordi vi vet det gir gode resultater for kropp og sjel. Vi gjør det så vi kan leve lenge i landet, stå sterk og rakrygget i hverdagen. Stå imot sykdom og skader. Redusere overvekt. Inhalere frisk luft. Se himmel og hav. Bygge muskler, øke tåleevne. Finne overskudd. Livsglede. Fjerne underskudd. Lytte bedre til kroppens signaler. Skjerpe sansene. Våkne. Fungere bedre på jobb. Og i fritid. Komme seg ut. Få bekreftelse. Og anerkjennelse. Rekke toget. Kunne ta trappa. Løfte noe, eller noen. Uanstrengt. Få påfyll av oksygen. Møte vær og vind. Kjenne kaldt, varmt, vått og tørt. Lys og mørke. Nå et mål. Utfordre en kollega. Overgå oss selv. Bryte ut av et mønster. Prøve noe nytt. Stramme opp rumpe. Lår. Få lyst til mer. Komme ut av ensomhet. Oppleve flersomhet. Føle tilhørighet. Samhold. Bli positivt påvirket. Ta en utfordring. Få et avbrekk. Finne en vei. Treffe en ny venn. En gammel venn. Mange gode grunner til å BLIMÈ på HIT – så hvorfor ikke!

11895241_1672463809654179_564782012765528824_o