HARDtrening på Tirsdag 28. august 2018

Så mange som 36 medlemmer kombinerte HARD trening med hedring av sjefen sjøl!

Kvelden startet som den ofte gjør, med oppvarming i Aall-løypa, etterfulgt av en intervalldel, 4 x 3 minutter, lett og fint. Deretter beveget vi oss ned på gresset og friidrettsbanen for en kombinasjonsdel med styrke og løp. Kontinuerlig arbeid i 3 x 8 minutter med løp og tre styrkeøvelse med 8 repetisjoner pr. øvelse. Hektisk, heseblesende og svært god trening. Svært god.

Og når det så gjensto fire minutter av økta var det tid for en overraskelse i Aall-løypa. Og da var det ikke snakk om å løpe intervaller. Nei, det var på tide å hedre sjefen sjøl, Einar Aall, med avduking av skilting av Aall-løypa. Skiltingen var forskriftsmessig godkjent av Asker kommune med god hjelp fra Bjørnar, Kines mann. Britt kunne garantere at skiltene fra Asker produkter har svært lang holdbarhet og at vi vil få glede av disse i mange år fremover. Og skiltkomiteen nøyde seg ikke med det, men kunne også overrekke gaver til Marianne og HIT-instruktørene.

Mange års fantastiske innsats fra Einar har dermed satt varige spor – både på den ene og den andre måten.

Takk for strålende innsats.

Treningshilsen fra Espen og Einar