HARDtrening på Torsdag 30. august 2018

23 medlemmer deltok på den siste HARDtreningsøkta i august! Det har vært en ekstraordinær uke med avduking av skilt i «Aall-løypa. Spesielle øyeblikk som gir energi og preger Laget og Lagfølelsen. Det er høy fart i Aall-løypa for tiden (Ny DAMErekord på 1 runde under HIT på Tirsdag ved Kristina på 2:06), og i kveld ble det kjørt pyramideintervall 2-4-6-4-2. Slike type intervaller gir muligheter for det lille ekstra da du vet at du har perioder å «komme deg på». Kveldens styrkedel bestod av en klassiker: 8 repetisjoner av samme øvelse – 20 sek jobbing/ 10 sek pause. I noen av øvelsene varierte vi noe på utførelsen, men med utgangspunkt i samme muskelgruppe. Kom oss i mål med 3 minutters skøytehopp fra ende til ende på basketbanen. Saftige saker for bakside lår og skinke skinke.

Takk for en fin treningsuke. Nyt det gode høstværet med en tur ut i skog og mark 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar