HARDtrening på Tirsdag 4. september 2018

27 deltakere løp 2-4-2-4-2-4-2 i Aall-løypa! September har kommet og mørke kvelder gjør at det nærmer seg slutten for årets Aall-løypesesong. Men fortsatt er det godt og varmt. Kveldens intervalløkt la godt tilrette for at deltakerne kunne variere intensitet, feks. ved å kjøre 2 minuttersdragene HARDT og 4 minutters litt roligere.

Styrkedelen ble kjørt som 3 minutters AMRAP, med 3 øvelser og 6 repetisjoner pr. øvelse. Gjennom 5 sett fikk vi kjørt push-ups med sideveis flytt, ryggcrawl, situps med løft, amerikaner, rygghet, vanlig situps, spensthopp, russian twist, planke med tapping, knebøy, mage med saksing horisontalt, push-ups med rotasjon, legghopp/tåhev, utfall (vanlig og hopp), diagonalstrekk og roing.

Herlig innsats og god stemning.

Treningshilsen fra Espen og Einar