HARDtrening på Torsdag 6. september 2018

18 medlemmer stilte opp for Laget og HARDtrening i kveld! Jacqueline debuterte som HIT-instruktør, og det gikk jo like strålende som hun alltid er. Hun fylte rollen utmerket, og kjenner Laget svært godt etter 7 år med NMT og HIT. På menyen i kveld 20 minutters sammenhengende motbakkeløp under den grønne paraplyen i Naturreservat, og med dempet belysning. Regn ble det ikke før vi gikk hjem, håper på mer under DAMEtrening på Lørdag. Laget jobber mye med å øke skyvkraft til hvert enkelt medlem, mer fart i steget. Fra motbakkeløp til Ø-Kunstgressbane for kombinasjoner av styrke og løp. Først 1 min. på tvers av banen med 2 hopp fremover og 1 hopp bakover. 1 min. pause, deretter ny runde. Anta stølhet de neste par dagene. Så, alle tilbake på sidelinjen for èn aktiv løper, resten i styrkeøvelse – ny øvelse ved hver veksling av løpere. Arbeidsperiode ble 5 min og 10 sek. Avsluttet kvelden med rullerende plankebrobygging også på tvers av banen, hvor til slutt A-laget ble C-laget, B-laget forble B-laget og C-(vinner)laget vant den ekstremt prestisjetunge konkurransen ved å bli et regjerende A-lag. Skjønn det den som kan.

HIT hilsen fra Einar og Jacqueline