HARDtrening på Torsdag 20. september 2018

19 medlemmer fikk et etterlengtet gjensyn med Brønnøya, mens en kom for sent og måtte løpe alene på idrettsanlegget!

HIT skal være effektivt og vi setter alltid i gang klokken 19:30 etter en kort introduksjon. Pass på å være på plass i tide. Flytebroen til Brønnøya var på plass og dermed kunne vi ta i bruk perlen i Oslofjorden. Vi løp 20 x 45/15 i bakken ved Hovedgården, og pulsen var ble høy for de fleste. Både med og uten pulsklokke.

Etter en rolig tur tilbake til idrettsanlegget ble det fire runder med styrke. Vi fikk kjørt øvelser for bryst og armer (push-ups, både smale, med sideflytt og rotasjon), mage (sit-ups varianter, roing, russian twist), rygg (crawl, hev og diagonalstrekk), og rumpe/lår (spensthopp, amerikaner, squats).

Veldig hyggelig å kunne ta i bruk B-øya igjen. Det setter mange pris på, og det blir helt sikkert flere turer dit. På lørdag er det både DAMEøkt og NESØYAløpet. Og kanskje blir det også ROLIG langløp på søndag.

Treningshilsen fra Espen og Einar