DAMEtrening på Lørdag 22. september 2018

13 damer + 1 herremann fikk på DAMEtrening! Knud hadde dratt sin vei og strålende sol fra delvis skyet himmel la til rette for perfekte treningsforhold. Som vanlig lett jogg til dagens «hotspot» som var Hestesund. Instruktørene vet at DAMElaget trives der. Starter på med 3 x 2 minutters løpeintervall.  Ingen øvelser underveis i dragene denne gangen. Deretter over på dagens først styrkeblokk. 3 stasjoner med 2 øvelser i hver stasjon, som ble gjennomført  2 runder før forflytning til neste stasjon. Nye 3 x 2 med løp og en ny styrkeblokk. Vi trener funksjonelt og det er moro å bruke det man har rundt seg i terrenget. En benk gir utallige muligheter, det gjør også et tre ( se bilder nedenfor)

Strålende innsats av DAMElaget som er like positive og blide hver eneste gang 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar