HARDtrening på Tirsdag 25. september 2018

25 medlemmer fikk i kveld sparket godt i fra seg i bakkene på Brønnøya! 3 x 6 intervall drag i motbakke gjør at hjertepumpa jobber litt hardere, noe som igjen har positiv virkning på formutviklingen, og da snakker vi om utvikling i riktig retning 🙂 Det var mye bra fart gjennom alle 3 dragene, tydelig at de ga jernet oppover for å så hente seg igjen på vei ned. Etter retur til idrettsanlegget og Ø-bane kom vi raskt i gang med styrke. I kveld totalt 5 styrkeblokker, 3 øvelser skulle gjøres i 8 repetisjoner, sammenhengende i 3 minutter. Hver blokk var satt sammen av ulike øvelser og de fleste muskelgruppene fikk brynt seg godt. Det har for øvrig blitt høst, så nå må man kle seg mer etter vær. Et par hansker, lue/ pannebånd i baklomma er ikke å forakte 🙂 Nye muligheter fart og spenning allerede på torsdag. Vel møtt!

Treningshilsen fra Kine og Einar