Det Lager seg ikke selv

HARD Intensiv Trening (HIT) har siden september 2011 levert over 820 treningsøkter utendørs året rundt – alltid med 2 instruktører – uavbrutt og uten èn eneste kansellering! Med et snitt* på 25 medlemmer per HIT-økt er vi størst* i Norge på intervallbasert kondisjon og styrketrening. Et stolt LAG som jobber funksjonelt og effektivt med LAGbygging i ordets videste forstand. En for alle, alle for èn. 

Fra snø, kald vind og 20 minus – via slaps, vått og 0 grader – til stekende sol og 30 pluss. Intervallpreget kondisjon og styrke med kropp og terreng som vekt/motstand, allsidig og variert, enkeltvis/parvis. Utnyttelse av terreng/faciliteter i nærområdet.  Å lede mellom 20-40 personer med ulike forutsetninger under ulike forhold krever god organisering, lederegenskaper, formell kompetanse og praktisk erfaring. Det er mange faktorer å tenke på i planleggingen og gjennomføringen av økter utendørs. 

Hva byr Laget på? HIT leverer 60 minutter med HARDtrening på Tirsdager og Torsdager fra kl. 19.30 til 20.30 og DAMEtrening på Lørdag fra kl. 9.30 til 10.30 som BASIS – året rundt. I tillegg arrangeres og faciliteres ROLIG langkjøring (2-3 timer) og TURmarsjer (3-6 timer) som annonseres spesielt. I 2018 arrangerte Laget for 1. gang “DAMEturmarsj” fra Nesøya til Sundvolden Hotel (33 kilometer, 7 timer) og for 5. gang “En HARD Dagsmarsj” gjennom Asker & Bærum: 14 timer, 55 kilometer, 7 topper og 2.000 høydemeter!

Vårt fokus er å bidra til bedre fysisk og mental folkehelse! Alle funksjonsfriske klarer en HIT-økt. Du lærer å disponere kreftene dine, og du får en forsvarlig og god progresjon. Laget er ærlig på hva som kreves av innsats over tid for at form og livsstilsendringer skal vedvare. HIT følger råd og anbefalinger fra de beste ressursene i Norge (FoU, PhD/Beste praksis), og vår treningsfilosofi er basert på den beste oppskriften til bedre folkehelse – for folk flest!

Ingen over, ingen ved siden.

Mvh Styret i HIT